Mirthemaakt is ontstaan in januari 2012 na het afstuderen aan het Cibap Vakcollege in Zwolle. In het tussenjaar waarin ik ging werken en reizen, schreef ik mijzelf in bij de KVK als freelance grafisch vormgever. Tijdens het werken in opdracht ben ik vooral in gesprek met de klant, wat is het doel, wat is de boodschap, wat zijn de stijlwensen? Hierdoor speelt mijn creativiteit soms een kleinere rol. Want klant is koning. Mijn eigen werk, de creatieve uitspattingen zoals ik ze graag noem vind je terug in mijn kaarten.

Deze kaartenlijn is spontaan ontstaan in september 2019. Doordat mijn zus vroeg of ik haar wilde helpen op een creatieve markt, ging het bij mij kriebelen, ik wilde daar ook iets verkopen!

Een kaartenlijn was geboren, de reacties waren enthousiast. Dit breidde steeds meer uit en de webshop werd geboren!


Maar wie is  Mirthe nou eigenlijk? Ik ben een enthousiasteling, een blij ei, met een vrolijke sokken tik. Ik ben een opruimer, oatmilk cappuccino verslaafd, gek op bakken en taart eten. Reislustig, grote liefde voor woestijnen. Soms lui en soms een sportfanaat. Mijn hond en de natuur zijn belangrijk in mijn leven. Ik laat me graag inspireren door mijn omgeving, mijn emoties en de chaos waarin ik soms leef.